Κατηγορίες

Αφαίρεση ιών

Αφαίρεση ιών
Αφαίρεση ιών Αφαίρεση ιών Αφαίρεση ιών
Κωδικός Προϊόντος: 118
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 31,00 €
Χωρίς ΦΠΑ: 25,00 €
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό
Σύγκριση
Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 2

Αν η απάντησή σας είναι "ναι" σε κάποιες από τις παρακάτω ερωτήσεις, ο υπολογιστής σας ενδέχεται να έχει μολυνθεί από ιό.

Είναι η λειτουργία του υπολογιστή σας πολύ αργή; Ένα κοινό σύμπτωμα για τους ιούς είναι η σημαντικά πιο αργή από το κανονικό λειτουργία του υπολογιστή. Ωστόσο, για τη χαμηλή ταχύτητα ενδέχεται να υπάρχουν άλλα αίτια, συμπεριλαμβανομένης της ανάγκης ανασυγκρότησης του σκληρού δίσκου, της απαίτησης του υπολογιστή για περισσότερη μνήμη (RAM) ή της ύπαρξης λογισμικού κατασκοπίας ή λογισμικού ανεπιθύμητων διαφημίσεων (adware). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα κατασκοπίας, ανατρέξτε στο θέμα Πώς θα καταλάβετε εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί με λογισμικό κατασκοπίας

Λαμβάνετε μη αναμενόμενα μηνύματα ή κάποια προγράμματα ανοίγουν αυτόματα; Ορισμένοι ιοί μπορούν να προκαλέσουν βλάβες στα Windows ή σε κάποια προγράμματά σας. Στα αποτελέσματα αυτής της βλάβης ενδέχεται να συμπεριλαμβάνεται η απροσδόκητη εμφάνιση μηνυμάτων, το αυτόματο άνοιγμα ή κλείσιμο προγραμμάτων ή ο ξαφνικός τερματισμός λειτουργίας των Windows.

Λειτουργεί για υπερβολικά μεγάλα χρονικά διαστήματα το μόντεμ ή ο σκληρός σας δίσκος; Ένας ιός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λειτουργεί αποστέλλοντας πολλά αντίγραφα του εαυτού του μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μια ένδειξη ότι συμβαίνει αυτό είναι ότι η φωτεινή ένδειξη δραστηριότητας στο μόντεμ ευρείας ζώνης ή στο εξωτερικό μόντεμ είναι συνεχώς αναμμένη, μια άλλη ένδειξη είναι η συνεχής λειτουργία του σκληρού δίσκου του υπολογιστή σας. Αυτά δεν είναι πάντοτε συμπτώματα ενός ιού υπολογιστή, αλλά όταν συνδυάζονται με άλλα προβλήματα μπορεί να υποδεικνύουν μόλυνση από ιό.

Για να πραγματοποιήσετε έλεγχο για ιούς, ανιχνεύστε τον υπολογιστή σας με ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς. Νέοι ιοί εμφανίζονται καθημερινά, συνεπώς, είναι σημαντικό να διατηρείτε ενημερωμένο το πρόγραμμα προστασίας από ιούς.

Τα περισσότερα προβλήματα στις μέρες μας προέρχονται απο κακόβουλα προγράμματα (viruses, trojans, spyware, worms) τα οποία εισβάλλουν στον υπολογιστή μας και προκαλούν προβήματα δυσλειτουργιας.

Στην DATAFILE Services μπορούμε να επιλύσουμε τέτοια προβλήματα, να καθαρίσουν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας και να κάνουμε βελτιστοποίηση του συστήματος σας.

Επίσης στο τέλος της εργασίας καλό θα ήταν να εγκατασταθεί ένα πρόγραμμα προστασίας ιών ώστε το μηχάνημα να συνεχίσει να λειτουργεί απροσκοπτα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:DATAFILE Services © 2019
Powered by DATAFILE Services (based on DATAFILE Services)