Σχετικά με εμάς

Από το 1992 δημιουργήθηκε στο Παγκράτι η DATAFILE SERVICES. Σκοπός της η προώθηση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, περιφερειακών και αναλωσίμων. Το 1993, για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των πελατών της, μεταφέρθηκε σε νέο χώρο και επέκτεινε τις εμπορικές της δραστηριότητες και σε συστήματα αυτοματισμού γραφείου. Στην πορεία της εξυπηρετεί περίπου 2000 πελάτες, μεταξύ των οποίων Δημόσιες Υπηρεσίες, Οργανισμούς, Εταιρείες και Ιδιώτες.

 

Σήμερα η DATAFILE SERVICES, με τους ειδικευμένους συνεργάτες της, τεχνικούς και προγραμματιστές, δίνει ολοκληρωμένες λύσεις και υποστήριξη σε όλους τους επαγγελματίες και μη στον τομέα της πληροφορικής, με πακέτα μηχανημάτων, δικτύων και προγραμμάτων, έτοιμα να καλύψουν τις ανάγκες κάθε ιδιώτη ή σύγχρονης επιχείρησης, με συνέπεια και αξιοπιστία.

 

Συνεργασία με την DATAFILE SERVICES σημαίνει

Ø  Μελέτη των αναγκών σας

Ø  Παράδοση στο χώρο σας

Ø  Τηλεφωνική υποστήριξη

Ø  Εγγύηση και πλήρης τεχνική υποστήριξη από ειδικευμένους συνεργάτες

Ø  Συμβόλαια συντήρησης μετά το πέρας της εγγύησης

Ø  Ενημέρωση για τα νέα συστήματα και προϊόντα που κυκλοφορούν στην ελληνική και διεθνή αγορά.

 

 

TΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ :

Servers, Ηλεκτρονικοί υπολογιστές, Notebooks, netbooks, εκτυπωτές, plotters, modems-routers, scanners, data display, digitizers, data storage, cd-dvd-blu ray disks, projectors, Οθόνες προβολής, Διαδραστικούς πίνακες, UPS, πλήρη γκάμα περιφερειακών, multimedia systems

 

ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

Toners, μελάνια, χαρτιά, καλώδια, adaptors, φίλτρα, καθαριστικά μελανοταινίες κλπ.

 

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ – OFFICE AUTOMATION

Τηλεφωνικά κέντρα, fax, τηλεφωνικές συσκευές, αυτόματους τηλεφωνητές, φωτοτυπικά, αριθμομηχανές, ταμειακές μηχανές, organizers κλπ.

 

SOFTWARE

Προγράμματα για κάθε τομέα και δραστηριότητα

 

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Επισκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών, Πλήρες οργανωμένο και επανδρωμένο service φορητών υπολογιστών και netbooks τόσο σε Hardware όσο και σε Software Εγκαταστάσεις δικτύων  WINDOWS  εγκαταστάσεις τηλεφωνικών κέντρων, υποστήριξη, , εκπαίδευση.

DATAFILE Services © 2019
Powered by DATAFILE Services (based on DATAFILE Services)